Deskundigheid en ervaring

Wij werken voortdurend aan onze kwaliteit en vinden het belangrijk onze kwaliteit te tonen en te toetsen. Wij zijn onder meer opgeleid en gecertificeerd voor het gebruik van verandermethoden.
 • Certified Management of Organizational Change (MOC) Level III

  De MOC methode en aanpak -oorspronkelijk afkomstig uit de USA- bestaat uit Veranderingsmanagement theorie en praktijk, gericht op het implementeren van grootschalige veranderingen. De MOC methode bestaat onder meer uit diverse diagnostische technieken en vragenlijsten die wij naar de Nederlandse markt hebben aangepast. Wij zijn intensief opgeleid én gecertificeerd in deze aanpak en passen die toe in onze opdrachten. Daarnaast hebben we vele trainingen in verandermanagement voor onze klanten uitgevoerd.

 • Certified Life Styles Inventory/Human Synergistics

  De Human Synergistics aanpak biedt assessments en simulaties aan waarmee we de effectiviteit van individuen, teams en organisaties kunnen meten en maximaliseren. Sinds 1970 zijn deze meet- en simulatie-instrumenten ontwikkeld voor individuen, leiders, teams en organisaties. De meest bekende zijn de “Life Styles Inventory (LSI)™, ‘Desert Survival Situatie ™’ en ‘Organizational Culture Inventory” (OCI). Met de LSI kan zowel het zelfbeeld als het beeld van anderen worden weergegeven (360 graden feedback). Het is een krachtige methode die doorgaans helpt bij het tot stand brengen van een breekpunt in ontwikkeling. Met de OCI kan op team, afdeling of organisatieniveau worden gemeten en zowel het kan worden gebruikt voor het huidige beeld als het gewenste beeld van de cultuur.

 • Certified Insights

  Insights Discovery van Insights Benelux is een krachtig systeem dat uitgaat van psychologische voorkeuren. Het systeem, dat is gebaseerd op het baanbrekende werk van Carl Jung, gebruikt een unieke kleurentaal om zelfinzicht, effectieve interacties en organisatieontwikkeling te bevorderen. Het is een leuke en speelse manier om het eigen beeld te ontdekken of het beeld dat anderen hebben. Er wordt een taal ontwikkeld waarmee medewerkers heel snel in staat zijn zichzelf in relatie tot een collega in te schatten en hierover makkelijk te spreken of zelfs elkaar aan te spreken.

 • Toezicht

  Hiernaast diverse opleidingen op gebied van Toezicht houden: Governance opleiding, Toezicht houden op kwaliteit, waarde gedreven Toezicht etc.

 • Branches en Opdrachtgevers

  Veranderen van organisaties en het in beweging brengen van mensen is onze specialiteit. De bedrijven variëren van grote (multi) nationale ondernemingen zoals banken, verzekeraars, not-for-profit organisaties en de overheid zoals dienst ruimtelijke ordening, maar ook voor kleinere zakelijke dienstverleners zoals communicatie specialisten, IT bedrijven.

  Tot de opdrachtgevers behoren onder meer:
  ING Groep, Ordina, Dienst Landelijk Gebied, ATOS Consulting, KPMG, Kleurrijk Wonen, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden,  Grondbedrijf en Dienst Stedelijke ontwikkeling Gemeente Almere, Almeerse Scholen Gemeenschap (PO en VO), Vivente-groep (PO).